Nedelja 27.02.2011.
22:28
Vestionline

Partizan među osam najboljih u Čelendž kupu

Sjajan uspeh rukometaša Partizana

U predivnoj atmosferi, koju su priredili srpski navijači, "crno-beli" su od početka nametnuli jak tempo i pokazali da žele do nove pobede, iako su u prvom meču slavili sa ubedljivih 36:23.

"Zadovoljan sam što smo prošli dalje, a naročito što smo pokazali veliku ozbiljnost, obzirom da se nismo zadovoljili rezultatom iz prve utakmice, već smo i u drugoj maksimalno koncentrisano igrali do samog kraja. Okrećemo se obavezama u prvenstvu gde takodhe imamo velike ambicije. Hvala navijačima iz ovog dela Evrope, koji su nas podržavali. Nadam se da ćemo svim ''Partizanovcima'' nastaviti da pružimo zadovoljstvo našim dobrim igrama i pobedama", izjavio je posle meča trener Partizana Aleksandar Brković.

"Partizan je pokazao da je puno jača ekipa od nas. Do poslednjih 10 minuta je bilo nekih 10-tak razlike, ja sam u igru uveo i neke mlađe igrače, što su oni iskoristili i napravili još veću razliku", rekao je trener Bašaraža Rac.

Hala: Op Acker, Gledalaca: 1200. Sudije: Bernet - Wick (SUI)
Sedmerci: Basarage 4/4; Partizan 4/4
Isključenja: Basarage 4 minuta, Partizan 0 minuta

Basćarage: Jovičić ( 14 odbrana ), Ostrihon 4, Vasmes, Freres 1, Milaković 3, Grobelny 8 (4), Justen 1, Vagner 1, Šmit, Hamel , Pirote, Ngujen 3, Meis 2, Nokoleti 1. Trener: Šandor Rac.

Partizan: Ljubenović (10 odbrana ), Potić 6 (1), Radanović Branko 1, Dimitrijević 5, Maksić 3(2), Pilipović 5, Milić (11 odbrana), Radanović Stojan, Radivojević 9 (1), Ilić 2, Kostadinović 1 (1), Rašić 2, Marijanac 2, Mešter 2. Trener: Aleksandar Brković.

2024 © - Vesti online