Sreda 02.12.2009.
18:17
Tanjug

Uhapšeno 10 kradljivaca automobila

Kako je navedeno, prilikom hapšenja pronađeno je 14 vozila, alat za vršenje krivičnih dela, registarske tablice i falsifikovana dokumentacija.

U zajedničkoj akciji sa Policijskom upravom u Kragujevcu uhapšeni su Dejan Savić (33), Goran Đorđević (32) i Ljubomir Lazović (50) iz Aranđelovca, kod kojih su pronađena tri rasklopljena vozila "reno megan".

U Beogradu je uhapšen Marko Vujović (28) iz Jagodine, koji je u januaru ove godine izvršio krađu putničkog vozila "pežo 206", a u maju, takođe ove godine, i vozilo "golf 5". Policija je lišila slobode i odredila policijsko zadržavanje do 48 sati Saši Živkoviću (25), Peteru Kišu (39) i Tiboru Kišu (30) iz Borče, kod kojih su pronađena tri vozila "zastava jugo“ i veća količina delova.

"Jugići" su bili najcenjenija roba kod ove uhapšene kriminalne grupe
U zajedničkoj akciji sa Policijskom stanicom Stara Pazova, uhapšeni su Dejan Jandrić (33) iz Ašanje, kao i Marinko Preradović (24) i Dragan Ninić (39) iz Stare Pazove, kod kojih je pronađeno šest vozila "zastava jugo“, koja su ukradena u periodu od aprila do novembra ove godine na teritoriji Beograda, kao i veća količina delova iz Zastavinog programa.

Osumnjičeni su deo vozila rasklapali i delove prodavali preko oglasa i na autopijaci Bubanj potok. Ukupno sedam osumnjičenih je, uz krivičnu prijavu, privedeno nadležnom istražnom sudiji, navedeno je u saopštenju.
2024 © - Vesti online