Subota 26.02.2011.
12:00
K. Savić - Vesti - Foto:

Prava pomoć u pravi čas

Zahvalan: Aleksandar Čolić

- Prava pomoć u pravi čas! Aca je ostao bez "buspara", bez koga ne može ni jedan dan.

Iako znam da se za lekove ne zahvaljuje, ja moram da se zahvalim Draganu, njegovoj supruzi Ivani i ćerkici Jeleni od srca. - priča 58-godišnja Ljiljana Čolić koja leti ide da radi za nadnicu u poljoprivredi, a zimi u tuđe stanove da ih čisti i neguje nepokretne bolesnike kako bi ona i Aca imali za ono najosnovnije.


Jedini prihod Čolića je 10.000 dinara Aleksandrove invalidske penzije, što ne pokriva ni troškove hrane.


- Samo zahvaljujući dobrim ljudima, Acina bolest je usporena, a život produžen. Od donacija sam uspela da uštedim nešto novca i pošaljem ga na banjsko lečenje u Selters kod Mladenovca, sa komšijom kao pratiocem.

On ne može sam, a ja moram da radim. Čula sam se s njim i rekao mi je da mu vežbe prijaju, što meni donosi unutrašnji mir - kaže majka Ljiljana.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online