Subota 26.02.2011.
08:00
Blic

Koji aranžman iz Srbije vredi 70.000€?

Na sajmu je bilo raznih ponuda za razne
 

Vili Mitova direktor regionalnog predstavništva “Dertur-a” i vlasnik lanca turističkih agencija ”Trevl haus” kaže da je oko pet odsto građana Srbije spremno da izdvoji veliku sumu novca za daleka putovanja i skupe destinacije.


"U ponudi imamo daleke destinacije i skupa putovanja, od boravka u Parizu u hotelu “Ric” u apartmanu “Supirior Suit 1 Bedrum” gde za pet noćenja sa doručkom i avio prevozom treba izdvojiti 4.720 evra, pa do odmora u Francuskoj u Vili “Sen Žan” sa šest soba koja košta 70.000 evra nedeljno", kaže Mitova.

Većina turista ipak bira jeftinije destinacije, pa tako preko ove turističke agencije može se uplatiti letovanje u Grčkoj u hotelu “Porfi Bič” gde sedam noćenja sa doručkom košta 114 evra, letovanje u Hrvatskoj u Istri hotel Amfora na bazi sedam polupansiona košta 183 evra.


Na sajmu turizma ove godine se prvi put predstavila i Južnoafrička Republika, iako ni jedna naša agencija ne vodi putnike tamo, zabeleženo je veliko interesovanje na ovom štandu. Odmor na ovoj destinaciji može se organizovati u sopstvenoj režiji, a košta između 1.500 do 30.000 evra.

2024 © - Vesti online