Petak 25.02.2011.
16:31
Blic

Boki 13 i Miloš Bojanić napuštaju "Dvor"

Miloš Bojanić je pošteno odigrao svoju ulogu
 

Ovaj dvojac ljutih protivnika ušao je u "Dvor“ 13. februara, pre dve nedelje, kako bi pomrsili konce ostalim učesnicima, i u tome su i te kako uspeli. Obojica su ušli kao gosti, bez mogućnosti da se bore za glavnu nagradu. Upravo zbog toga njima je tokom učešća bilo dozvoljeno mnogo više bez nekih velikih posledica. Tako je Bojanić jednom prilikom izašao iz dvorca, da bi se posle osam sati vratio, što je inače po pravilima strogo zabranjeno regularnim takmičarima.

Ni Miloš ni Boki nisu smeli da otkriju takmičarima pravi status koji uživaju, mada su mnogi učesnici i sami shvatili da njih dvojica imaju poseban dogovor sa produkcijom.

Inače, nagađa se da je njihov sukob pomalo i insceniran, što nam potvrđuje i izvor iz producentske kuće koja realizuje ovaj šou.

"Boki i Bojanić su ušli u 'Dvor' kako bi provocirali takmičare i podgrejali atmosferu. Obojica znaju u koje svrhe su tamo i s tim namerama su međusobno ušli u konflikt. Miloš Bojanić je uz to posebno ušao da bi nervirao Firčija i tako doprineo gledanosti. Miloš i Boki su potpisali poseban ugovor po kojem će dobiti zadovoljavajući honorar", kaže izvor iz produkcije za "Blic".

Razlog zbog koga Miloš i Boki ne ostaju u rialitiju duže jesu i njihove poslovne obaveze. Miloš ima ugovorene nastupe, a Boki bi trebalo da nastavi da snima autorsku emisiju "Arena“.

2024 © - Vesti online