Petak 25.02.2011.
13:22
Vestionline, Mondo

Čarli potrošio milione na "svoje" žene

Čarli Šin
 

Na spisku žena koje su tokom proteklog meseca od Čarlija Šina dobile na poklon neki automobil su njegova bivša supruga Bruk Mjuler, njegova nova devojka Natali Keli, kao i dve porno zvezde sa kojima se provodio u Las Vegasu.

Da je Šin zaista odrešio kesu govori ne samo suma koju je potrošio već i modeli koje je pazario za svoje "dame". Naime, glumac je kupio jednog "bentlija" od 320.000 dolara, "porše turbo" od 150.000 dolara, "mercedes-benc S63" od 160.000 dolara i "mercedes-benc CL 600" takođe vredan 160.000 dolara.

Prekinuto snimanje serije "Dva i po čoveka"

Televizije Si-Bi-Es i Vorner saopštile su u četvrtak da prekidaju produkciju ove sezone serije "Dva i po čoveka" čija je zvezda Martin Šin.

Odluka je doneta zbog "ponašanja Čarlija Šina, nesuvislih izjava i stanja u kojem se nalazi", navodi se u zajedničkom saopštenju koje je izdato nekoliko sati pošto je bilo najavljeno da se glumac vraća na snimanje.

Snimanje "Dva i po čoveka" prekinuto je u januaru da bi se glumcu omogućilo da se pribere posle tromesečne serije ispada izazvanih, po svemu sudeći, alkoholom i drogom. Tokom tog perioda tri puta je bio hospitalizovan.

Budućnost serije u saopštenju se ne pominje.

Nastavak snimanja je bio najavljen pre nego što je 45-godišnji Šin u jednom radio intervjuu nesuvislim i ponekada otrovnim rečima napao izvršnog producenta serije i mnoge druge poput organizacije Anonimni alkoholočari.

2024 © - Vesti online