Četvrtak 24.02.2011.
10:06
Alo!

Đani: Suzana poznata po seksu sa Gruom i Limenim!

Đani objasnio šta je Suzana radila sa Limenim...
 

Sve je počelo kada je ova pevačica u utorak veče izvređala Draganu Banić, a Đani stao u njenu odbranu i počeo da otvara njen “dosije“ rekavši, između ostalog, da je nikakva pevačica i da je poznata po je*anju sa Gruom i Limenim.


- Suzana je, bre, ološ. Kome ona kaže da je ološ? Pa to je stvarno biser. Ispoštovao sam je i kad je pevala, mada krešti. Nego, ajde, da je podržim. A vidi ti nju, molim te. Nemoj da joj otvorim dosije, glupača jedna. Je*ala se sa Gruom i Limenim, po tome je poznata, po drugom nije. Narkomanka glupa! - branio je Ćurčić svoju “devojku“.


Đanijevoj pljuvačini prethodio je kviz znanja u kome je pobednička ekipa trebalo da postavi poraženima neki šaljiv zadatak. Dragana je predložila da tim koji je bio slabiji ide po kući i krekeće. Ovo je jako uvredilo Bogdanovićevu, koja je osula niz uvreda mladoj manekenki.


- Nek ti mama krekeće, ološu mali! Svi znamo kako si ovde ušla i preko čega si ušla. Bolje ćuti, ološu! Smrdljiva glupačo! - vikala je Suzi, koju je njen partner Boban pokušao da smiri, rekavši joj da ne sme tako da se ponaša, jer ih okružuju kamere koje sve snimaju i sve ide napolje.


- Nek ide, tek će da ide kad joj budem otvorila lobanju! Smrdljivi ološ mali. Dronfulja mala! Mamicu ti je*em smrdljivu, bezobraznu! - besnela je pevačica, koja je izašla u dvorište kako bi se smirila. Kada je čuo kako viče, Đani je pitao o čemu se radi, a kada mu je osamnaestogodišnja partnerka saopštila zbog čega se Suzana naljutila, bivši fudbaler je odmah stao u odbranu svoje drage i istom merom uzvratio prozivke.


Miloš: Zorice, dobila si naslovnu!

Parovi koji se nalaze u vili Laneta Gutovića bili su iznenađeni i šokirani kada im je pušten snimak iz kluba “Stefan Braun“, u kome je bila Zorica Dukić sa drugim muškarcima. Miloš Vuković je mirno odgledao snimak, a onda je ustao i počeo da viče na svoju devojku, rekavši joj da je sigurno dobila naslovnu stranu.


- Slušaj, samo nas blamiraš. Ja kad nešto radim, radim zbog nas. A šta ti radiš? Ako si htela naslovnu, dobila si je! Znaš li koliko ćeš trajati? Tri meseca! Posle te neće biti. Baš si glupa. Aaaaaa, koliko si glupa! - šetao je karatista po kući, ne štedeći glas.


- Dečku je bio rođendan! To mi je bivši dečko, zato sam ga poljubila u usta - pravdala se Zoka.


- Najbolje je da mi se ne obraćaš. Što se mene tiče, možemo odmah da izađemo odavde. Samo me blamiraš! - vikao je Riki.


Kako ne bi pogoršavala situaciju, Dukićeva je izašla u dvorište i tamo ostala neko vreme.

2024 © - Vesti online