Utorak 22.02.2011.
23:54
Vestionline

Đoković: Nisam znao šta da očekujem!

Novak igrao praktično egzibicioni meč sa Ljodrom

Đoković je odlično započeo takmičenje na turniru koji je osvajao u prethodne dve godine, a igra i pobeda od 6:3, 6:3 za 63 minuta igre najavljuju da i ove godine može da dogura daleko.

"Nisam znao šta da očekujem pre meča, ali na kraju moram biti zadovoljan jer sam odigrao prvi zvanični meč posle tri nedelje. Mislim da je Lodra malo slabije servirao nego na meču koji smo igrali pre nekoliko meseci u Parizu, što mi je omogućavalo da mu lakše vraćam lopte i osvajam poene", rekao je Đoković u izjavi za Evrosport.

Inostrane kolege primetile su da Novak planira da igra i dublove u narednih par nedelja, jer će posle brzog ispadanja sa bratom Markom, na narednom turniru u Indijan Velsu igrati sa Viktorom Troickim, dok će sa Endijem Marejom nastupati u Majamiju.

"Jedan od razloga što igram dubl jeste što mogu da radim na servisu, voleju i riternu. Dubl mi mnogo pomaže da usavršim igru, a nadam se i da ću stići da se malo zabavim", rekao je Đoković koji ima u planu da se ubuduće makne sa osnovne linije i pomeri igru napred.


"Kada 23 godine igrate sa osnovne linije svakako da želite da istupite i češće idete na mrežu. Trudim se da u svoju igru unesem što više novina i učinim je još raznovrsnijom. Protiv Lodre je to sve jako lepo funkcionisalo", poručio je Đoković.

2024 © - Vesti online