Utorak 22.02.2011.
20:05
Mondo, Vestionline

''Ronaldo mi je dao 4.000 evra za seks''

Karima el Mahrug otkrila je u istrazi koja se vodi protiv italijanskog premijera da je spavala sa Kristijanom Ronaldom kada je imala 17 godina, i da joj je fudbaler za “usluge” platio četiri hiljade evra.

''Ljubav'' na prvi pogled: Rubi i Kristijano Ronaldo
 

Marokanska tinejdžerka je priznala da je spavala sa Kristijanom nakon što su pojedine Berluskonijeve kolege političari povele raspravu o “duplim standardima”, odnosno činjenici da se “protiv Ronalda ne vodi istraga, a on je platio Rubi za seks kad je imala 17 godina”.

Trbušna plesačica je priznala u istrazi da je za seks sa Ronaldom primila četiri hiljade funti, ali i da je “bila iznervirana njegovim ponašanjem".

"Probudila sam se ujutru u njegovoj hotelskoj sobi, a njega nije bilo tu. Ostavio mi je poruku: 'Pare su ti pored torbe na stolu, nadam se da nećeš biti tu kad se vratim', zbog čega sam mu sledeći put kada sam ga videla u jednom klubu prosula šampanjac na glavu”.

Rubi je istražiteljima u Milanu rekla da je to bio jedini put da je prihvatila novac za seks, što je, uzimajući u obzir da je imala 17 godina, kažnjivo zakonom. Prostitutka i fudbaler su se upoznali u noćnom klubu “Holivud” u Milanu 29. decembra 2009. godine.

“Sedeo je u separeu i pozvao me da priđem. Rekao je da sam lepa i tražio mi je broj telefona. Nisam znala da je fudbaler. Tek posle nekoliko dana kada smo izašli, shvatila sam ko je, jer su mu ljudi prilazili i tražili autogram”, rekla je Rubi istražiteljima.

Berluskonijeva porodica je nakon objavljivanja priznanja prostitutke, objavila tekst pod nazivom “Zašto tužilaštvo dribla oko Kristijana?”. Berluskoni i Rubi, koja je sada punoletna, negiraju da su imali intimne odnose. Ona je, međutim, izjavila da je od italijanskog premijera dobila 7.000 evra posle jedne zabave koju je on organizovao.

2024 © - Vesti online