Sreda 23.02.2011.
02:44
D. T. - Vesti

Dinkić za dame

Boban Rajović: Sa nastupa u Brizbejnu

Publici u Brizbejnu Rajović se predstavio svojim starim hitovima "Piroman" (po kojem mu je ostao nadimak), "Ružno pače", "Usne boje vina" i drugim, ali i sa nekoliko novih pesama sa petog po redu albuma koji nosi naziv "Mijenjam". Zanimljivo je da je ovu pesmu napisao sada već bivši ministar finansija Srbije Mlađan Dinkić.
 

- "Mijenjam" je za mene simboličan naziv za sve što trenutno činim u životu - kaže Rajović. - Preseliću se konačno iz Kopenhagena u Beograd, a promeniću i muzički pravac i biti malo bliži pop-muzici.

Boban Rajović sa obožavateljkama

U publici na Rajovićevom nastupu su očekivano prevladavale dame. Kaća Čabrić, Sanja Jovanović, Veronika Mehačević, Jovana i Goranka Žarković i Ika Draškić su na prve taktove Rajovićevih pesama već bile ispred bine, spremne za igru i pesmu.
 

- Odlično izgleda na sceni - kaže Veronika, a Kaća dodaje da joj se sviđaju tekstovi njegovih pesama.

Kaća Čabrić i Sanja Jovanović (sede), Veronika Mehačević, Jovana Žarković, Ika Draškić i Goranka Žarković

Goranka Žarković kaže da je 2006. godine u Srbiji prvi put čula njegovu pesmu "Provokacija" i da ga od tada redovno sluša.
 

Rajović im je uzvratio dobrom atmosferom i pesmom koja je potrajala, a za Australiju generalno kaže da je to zemlja u kojoj bi rado živeo.
 

Boban će sledećeg vikenda nastupiti u Adelejdu, Melburnu i Sidneju.

2024 © - Vesti online