Ponedeljak 21.02.2011.
05:24
Alo

Bojanić pred razvodom zbog ''Dvora''?

U razgovoru za ''Alo'' pevačeva životna saputnica kaže kako sve teže podnosi dešavanja u rijaliti programu, te da joj je do te mere dozlogrdilo da će joj lakše biti da se razvede od njega nego da prolazi kroz ovu psihičku torturu.

Bojanićeva supruga ne može više da trpi dešavanja na ''Dvoru''
 


- Razgovarala sam sa organizatorima ''Dvora“ i rekla da Miloš mora da izađe iz rijalitija! Više me ne zanima ni da li on to želi ili ne. Posle Firčijevog napada na njega, nekako sam se sabrala i rekla Milošu da radi kako on želi, ali ovo je prevršilo svaku meru. Ako mi se bude usprotivio, pokupiću stvari i otići od njega - kazala je ona za beogradski list.


- Za Miloša bih sve uradila, ali ovo je previše. Ja niti mogu niti želim da se svaki dan nerviram i da pijem lekove za smirenje zbog svega što mu rade tamo. Govore mu da je pedofil, da je on kriv za ubistvo pokojnog premijera i ne znam šta sve ne. Ako on misli da mu je jedan rijaliti potrebniji od mene koja sam mu i supruga i prijatelj i sve što zatreba, nije problem. Pokupiću stvari i otići ću od kuće. Imao je on život i pre mene kao i ja pre njega. Niko neće propasti ili, ne daj bože, umreti ako ja odem, razvedem se od njega - objašnjava Bojanićeva supruga.

Sve prisniji odnos između Miloša i Maje Nikolić, a koji je inicirala pevačica svojim poljupcima i češkanjem, Branka ne doživljava ozbiljno.


- Ma Miloš je takav. Ako se on ne stidi svoje dece i unučića da nešto na tu foru uradi pred kamerama, što bi se mene stideo. Mislim samo da Maja Milošu nije iskren prijatelj. Prevrtljiva je dosta. Pričala je i radila Milošu iza leđa, a on to njoj nikad ne bi uradio - istakla je Branka za ''Alo''.

2024 © - Vesti online