Nedelja 20.02.2011.
20:31
Vestionline

Milijaš asistirao za bod Vulvsa

Trik akcija kod slobodnjaka Milijaša bila dovoljna za samo jedan bod

Vulverhempton je došao do prednosti u 40. minutu. Naš reprezentativac Nenad Milijaš odlično je izveo slobodan udarac, a Džejmi O'Hara je dobro reagovao i savladao golmana domaćih Mejhila.

Ipak, gostima je u finišu ponestalo koncentracije, što je iskoristio Meksikanac Karlos Vela (pozajmljen iz Arsenala), i u poslednjim sekundama meča doneo bod Vest Bromvič Albionu.

Vulverhemton, za koji je Nenad Milijaš danas igrao do 68 minuta (zamenio ga Blejk), ostao je poslednji na tabeli sa 25 bodova, koliko ima i Vest Hem. Na poziciji koja vodi u niži rang je i Vigan sa 27 bodova, dok je WBA sakupio 28. Pored ta četiri tima, veliku borbu za opstanak za opstanak vodiće Blekpul sa 29 bodova, dok su ispred njega Aston Vila, Birmingem i Everton sa po 30 bodova.

FA kup: Lejton izborio novi meč protiv Arsenala

 

Fudbaleri Lejton orijenta i Arsenala igrali su večeras bez pobednika 1:1 u meču osmine finala engleskog Karling kupa.

 

Gosti su poveli golom Rosickog u 53. minutu, a novi meč Lejtonu doneo je Tehue u 89. Novi meč osmine finala Karling kupa između Arsenala i Lejton orijenta biće odigran početkom marta u Londonu.

 

Plasman u četvrtfinale FA kupa ranije danas izborio je Bolton koji je u gostima savladao Fulam 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Klasnić u 19. minutu.

 

Plasman u četvrtfinale FA kupa juče su izborili Mančester junajted, Birmingem i Stouk. Meč između Evertona i Redinga na programu je 1. marta, a dan kasnije sastaće se Aston Vila i Mančester Siti koji je danas savladao Nots Kaunti sa 5:0.

2024 © - Vesti online