Subota 19.02.2011.
11:39
Vestionline

Venger: Možemo do četiri trofeja

"Želimo titulu u svakom od takmičenja. Dokle možemo da idemo? Mislim da u svakom možemo do kraja, ali vrlo lako možemo da ispadnemo i veoma brzo. Sve se svodi na to koliko mi sami verujemo i koliku posvecehnost pokazujemo. Uveren sam da smo glavni uspeha i da imamo talenat, posvećenost da idemo dokle god hoćemo", rekao je Venger.

Arsenal je pre nekoliko dana pobedio ekipu Barselonu 2:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

"Tobdžije" se nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa četiri boda manje od prvoplasiranog Mančester junajteda. Arsenal će igrati u finalu Karling kupa protiv Birmingema, dok će londonski klub sutra igrati u osmini finala FA kupa protiv Lejton orijenta.

"Naša sudbina će biti odlučena time koliko smo fokurisani i koliko koristimo naše resurse na svakoj utakmici. Pametan stav bi bio da samo razmišljamo i brinemo o sledećoj utakmici, a ona nas očekuje protiv Lejtona. Imali smo teške utakmice protiv Lidsa, Ipsviča i Hadersfilda. Veće poštovanje ćemo dobiti ako u nedelju budemo potpuni posvećeni i tada će ljudi reći da smo pravi tim, koji ne bira protivnika ili utakmice. Kada ste na najvišem nivou onda takav pristup morate da imate na svakoj utakmici", zaključio je menadžer Arsenala.

Venger: Ne kopiramo Barselonu

 

Menadžer engleskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger tvrdi da londonski klub ne kopira igru Barselone.

 

"Možemo da pričamo da želimo da se približimo Barseloni, ali to nikako ne znači da kopiramo njihovu igru. Smatram da je Barselona najbolji klub na svetu, a približavanje njoj znači podizanje kvaliteta svog tima. Mi napredujemo i gradimo svoj stil. Uvek pokušavamo da budemo posebni, da budemo Arsenal", rekao je Venger.

 
2024 © - Vesti online