Četvrtak 17.02.2011.
11:18 >> 13:22h
Blic

Dača plakao uz Natašine suze

"Dača je pratio 'Amidži šou' i nije mu bilo lako. Posebno ga je potresao trenutak kada se Nataša rasplakala. I on je pustio suzu. Bilo mu je teško. Situacija je specifična sama po sebi zato što je prati milion ljudi, a njih dvoje pokušavaju da osećanja sakriju i sami od sebe", ispričao je za "Blic" izvor blizak nekadašnjem vaterpolisti koji tvrdi da se njih dvoje, uprkos svemu, i dalje vole.

"Naravno da se vole! Ne može se ljubav ugasiti za tri dana. Samo su svesni da dalje moraju da idu odvojeno", kaže on i dodaje da ih najviše pogađaju izmišljotine u medijima.

Nataša se tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića rasplakala kada su joj pušteni video i fotografije retrospektive njihove šestogodišnje ljubavi, dok se iz dela Dačinog intervjua jasno videlo da je izuzetno ogorčen i pogođen nastalom situacijom. Ipak, kako je Nataša otkrila, njih dvoje se trude da maksimalno poštede svoju ćerku Hanu kako ne bi primetila krah njihove ljubavi.

"Kada su ljudi normalni, a Danilo i ja jesmo dva svesna čoveka, i kada postoji neko ko je bitniji od vas samih, a kada to kažem mislim na dete, sve je mnogo lakše. Mi zaista imamo lepu i normalnu komunikaciju. Najbitnije je da Hana ne primeti neke promene, a i nema nekih bitnih promena, osim onih stvari koje se tiču odnosa između nas dvoje", objasnila je pevačica. 

Natašine suze su bile prave

 

Autor emisije Ognjen Amidžić za Press otkriva da su Natašine suze bile prave i da nije glumila tugu.


"Suludo je što se u javnosti uopšte spekuliše o tome da je žena koja proživljava tako nešto spremna da glumi radi prostora u medijima. Natašine suze su bile prave i to nije ništa nenormalno za nekoga ko priča o razvodu", rekao je voditelj i dodao:


"Nataša naravno nije bila pijana tokom emisije. Kao što su svi mogli da vide i nakon što se rasplakala ona se brzo sredila i emisiju smo na najnormalniji način priveli kraju."

2024 © - Vesti online