Sreda 16.02.2011.
16:17
Vestionline

Orkestar iz Guče na festivalu u Milanu

Radi se o koncertima, izložbama fotografija, raznim kulturnim i enogastronomskim skupovima, a sve to trajaće u Milanu do 19. februara.


“Milano u Svetu, Svet u Milanu” - grad Milano dao je ovaj naslov prvom izdanju Fuori Bita, koji se održava u sklopu Međunarodne berze turizma. 

Bogat program "Fuori bita" predviđa i fashion happy hour, degustacije, ekskluzivne zabave, izložbe, koncerte i revije, a kao protagonisti javljaju se učesnici iz raznih zemalja.

Srbija će se predstaviti neuobičajenim koncertom na autobusu na dva sprata, dok Rusija, Grčka, Argentina i Portugal pripremaju iznenađenje u “Brera in night”. Ovaj poznati kvart otvoriće svoje radnje do kasno u noć kako bi smestio pevače, izložbe i performanse različitih umetnika koji su aktivni na teritoriji ovog grada. Ovo su samo neki od brojnih događaja koji čine program u Milanu.

Alesandro Moreli, italijanski savetnik za turizam, regionalni marketing i identitet, kaže da će Fuori Bir staviti Milano u centar sveta.

"Naša politika brani kulturne korene Milana ali i istovremeno daje vrednost našoj metropoli kao gradu poznatom po modi, dizajnu, kulturi, a sada i po turizmu. Ova manifestacija demonstrira sposobnost koju ima Milano, drugi grad u svetu sa najvećim brojem konzulata, da poveže internacionalizam sa vlastitim korenima”.

2024 © - Vesti online