Utorak 15.02.2011.
22:33
Vestionline

EL: Prlainović prvi put protiv svog Jadrana

Andrija Prlainović

Meč će biti posebno zanimljiv, jer će bek crno-belih Andrija Prlainović prvi put igrati u svom rodnom gradu protiv kluba u kojem je počeo karijeru.

Srpski reprezentativac priznaje da će mu biti neobično, ali naglašava da ga emocije i vrela atmosfera sa tribina neće poremetiti da pruži dobru igru i donese uspeh Partizanu.

"Neobičan osećaj za mene, idem prvi put da igram u Herceg Novom, a pri tom ne igram za Jadran. Sa te strane će ovaj meč za mene biti drugačiji nego bilo koji drugi. Posle pet godina sam u Novom zbog utakmice i očekujem vrelu atmosferu na tribinama i podršku domaćem timu. Što se mene lično tiče, retko kad mi smeta pritisak sa tribina", rekao je za "Press" as Partizana.

Prlainović očekuje da njegov tim prikažu dobru igru kao na poslednjem meču protiv Mladosti.

"Odigrali smo mnogo utakmica na strani i navikli smo da igramo u okolnostima kakve će biti na meču. Možemo to da izdržimo, možemo da pređemo preko svih situacija i izvučemo pozitivan rezultat. Mislim da smo podigli formu u poslednje vreme i da igramo sve bolje, a očekujem da to prikažemo na ovom meču", dodao je Prlainović.

2024 © - Vesti online