Ponedeljak 14.02.2011.
12:38
Vestionline

Drobnjak otišao u penziju

Kraj lepe karijere - Predrag Drobnjak

Drobnjak je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Iraklisom, ali je čelnicima solunskog kluba saopštio da je odlučio da prestane da igra košarku.

"Dosta je bilo. U Solunu sam desetak dana, čak sam se dogovorio sa Iraklisom ali sam im sinoć rekao da prestajem da se bavim košarkom", rekao je crnogorski košarkaš.

Drobnjak (35) je rođen u Bijelom Polju, a u karijeri je igrao za Partizan, Efes Pilsen, Sijetl, Los Anđeles Kliperse, Atlantu, Taukeramiku, Đironu, Bešiktaš i PAOK. On je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio titule prvaka sveta 1998. i 2002. godine, a sa ovom selekcijom osvojio je i šampionat Evrope 2001. Najveći deo klupske karijere proveo je u beogradskom Partizanu čiji član je bio u dva navrata, a poslednjih nekoliko godina igrao je i za selekciju Crne Gore.

"Krećem u ponedeljak za Beograd a pričaćemo više narednih dana. Rano je govoriti o planovima ali ne bih da budem trener. Verovatno ću ostati u košarci", rekao je Drobnjak i dodao da je odlučio da živi u Beogradu sa suprugom i troje dece.

2024 © - Vesti online