Subota 12.02.2011.
11:31
Vestionline

Muslin je nula od čoveka!

Baš se iznervirao - Milovan Đorić

Strateg ruskog Krasnodara u razgovoru sa predstavnicima medija u Antaliji je tom prilikom komentarišući način na koji je uhapšen Džajić, rekao "Tako je to kad se zgreši", čime je izazvao burnu reakciju predsednika crveno-belih, Vladana Lukića, a sada i Milovana Đorića, selektora kadetske reprezentacije Srbije.

"Zar u trenucima kada je cela fudbalska Srbija uz Dragana Džajića i želi da takav velikan izađe čist iz svega što mu se dešava, može da se nađe jedan takav, ne znam ni kako da ga nazovem, kojeg je isti taj Džaja stvorio!? Pa, Muslin je prve pare u životu zaradio radeći u Crvenoj zvezdi, jedino je uz Džaju i Cveleta bio trener. Kakav je to nečovek! Stvarno nemam druge reči za njega", kaže Đorić za Novosti.

Đorić je podsetio i na prohteve Slavoljuba Muslina dok je bio u Crvenoj zvezdi.

"Govorio je: „Hoću da budem direktor, da budem menadžer kluba." U stvari, jedino je hteo da prodaje igrače. Malo je reći da je nula od čoveka", kaže Đorić.

Selektor kadetske reprezentacije Srbije ističe da je za sve uspehe Muslina zaslužan upravo Dragan Džajić, koji ga je afirmisao kao fudbalskog stručnjaka.

"Sve uspehe koje je postigao ostvario je u Zvezdi, uz istog tog Džajića, o kojem danas govori užasne stvari. Pričao je za sebe kako je trener za velike klubove, za Ligu šampiona, a od odlaska sa „Marakane", već sedam godina radi u raznim klubovima po četiri-pet meseci. Nigde ništa nije osvojio i uvek je bio oteran. Dobro je rekao Vladan Lukić, poplava uvek izbaci na površinu pacove i đubre", zaključio je Đorić. 

2024 © - Vesti online