Subota 12.02.2011.
08:51
Njuz.net

Čarli Šin na rehabilitaciji u manastiru Crna Reka

Šin je izjavio da boravak u manastiru nije lak, ali da je on odlučan da se izbori sa svojim demonima. Glumac je dodao da od kad je došao u manastir ima problema sa sedenjem.

Čarli Šin

- Vrlo je naporno i bolno, ali nemam nameru da odustanem. Zapadne metode lečenja možda deluju napredno i savremeno, ali kao što vidite, kod mene nisu dale rezultata. Zato sam odlučio da se vratim tradiciji – rekao je Šin, koji je naučio da kaže i prvu rečenicu na srpskom – Batina je iz raja izašla.

Vlada Srbije je ovim povodom izdala saopštenje u kojem podržava američku zvezdu i upućuje javni poziv ostalim holivudskim glumcima sa sličnim problemima da posete manastir Crna Reka. Plan Vlade je velika kampanja ovog manastira u Los Anđelesu, pod sloganom "Black River, white soul“.

- Nakon uspešnog završetka lečenja, gospodin Čarli Šin će postati zaštitno lice u kampanji promocije Crne Reke među američkim filmskim i muzičkim zvezdama – rekao je Mirko Cvetković, koji je potvrdio da je za razvoj rehabilitacionog turizma izdvojeno dva miliona evra iz budžeta.

Pažljivo čitajte!

 

 

Njuz.net ili "Vesti u ogledalu", portal koji donosi ovu priču, poznat je kao medij koji objavljuje duhovite i izmišljene vesti.

 

 

Kako sami za sebe kažu, "Njuz" je satirični blog trenutno bez izdavača, a sve vesti koje objavljuje su ili izmišljene ili u službi skretanja pažnje na neku pojavu u društvu.

2024 © - Vesti online