Subota 12.02.2011.
08:00
Vestionline

Žene & seks: 13 oružja da “ubijete“ muškarca

"Ubiti" muškarca je tako lako...
 

Dakle, muškarac u ovoj neravnopravnoj borbi ne može da “preživi“, ali, ako je za utehu - izgubiti od žene u igri zavođenja - pa to je jedan od najboljih poraza koje možete da doživite. A vi sada pročitajte kojih je to 13 oružja od kojih je i svako ponaosob dovoljno za “ubistvo“...

  

1. Crveni karmin je od davnina nepogrešivo oružje svake žene. Muškarce crveni karmin podseća na vruće usne i besane noći.

 


2. Svaka žena mora u ormaru da ima jedan korset i tu i tamo da se utegne u njega. Muškarci se jednostavno raspamete kad vide ženu u korsetu, a još dok razvežu i otkopčaju sve delove - spremni su da se predaju ženama!

 


3. Vaše grudi ne stoje baš uvek kako biste vi to želele, ali ko to mora da zna dok postoje puš-ap grudnjaci. A kasnije, kad se grudnjak skine, gravitacija više nije važna.


4. Najlonke sa crnom crtom na zadnjoj strani noge postulat su svake prave zavodnice.

 


5. Nalakirani nokti, makar i zimi, izrazito su seksi. Još kada se skinete u toplini njegove ili vaše sobe, lak na noktima, posebno u crvenoj boji - biće vruće, vruće, vruće!


6. Mala crna haljina je klasičan komad odeće, a uvek je seksi jer se ne ističe, već daje priliku vama samima da zabljesnete.


7. Pogled ispod obrva je strašno seksi, naravno samouveren i vragolast, i po mogućnosti ispod dugih, dugih, gustih trepavica.


8. Deo odeće tipa “leopard“ asocira na divlje u njoj i samim tim muškarcima je posebno intrigantan, naravno - ako se s njim ne preteruje. Grrrrrrrrrrrr!

 


9. Štikle su neumoljivo oružje svake žene, jer u cipelama visoke pete svaka noga izgleda lepše i duže, a guza i grudi istaknutiji.

 


10. Bela pamučna majica je uz svu moguću čipku, til i svilu jedan od najseksipilnijih odevnih predmeta - i uvek je u trendu. Pogotovo kada se probudite u njoj, snene i mekane, uz zavodljivo rastezanje... Neodoljivo!


11. Prigušeno svetlo često pomaže pri stvaranju atmosfere i uvek inspirativne igre svetla i senke.


12. Vibrator je korisno oružje seksi žene jer na taj način ona istražuje svoje užitke.

 


13. Donji veš koji oblikuje telo izgleda seksi i važno je oružje kada u zamamnoj uskoj haljini treba da izgledate neodoljivo.

2024 © - Vesti online