Petak 11.02.2011.
16:02
Vestionline, Beta

Prosinečki: Bićemo pravi na vreme!

"Ne zabrinjava me, jer znam da će igrači biti pravi na vreme. Kada dobiju svežinu, sve će biti drugačije. Mi se fizički dobro pripremamo, biće nam mnogo lakše u završnom delu. Do povratka u Beograd odradićemo jako težak posao.", rekao je Prosinečki za sajt kluba.

Nije zabrinut - Robert Prosinečki

Beogradska ekipa je u Antaliji do sada odigrala pet kontrolnih utakmica u kojima je zabeležila po jednu pobedu i poraz i tri nerešena rezultata.

"Za ovaj deo priprema zadovoljan sam kako izgledamo. Već 25 dana radimo, igrači osećaju umor, ali sve će doći na svoje mesto. Bitno je da taktički napredujemo u narednih 16 dana, koliko je ostalo do početka prolećnog dela prvenstva", kazao je trener crveno-belih.

Hrvatski trener rekao je da već sada zna ko će činiti okosnicu prvog tima u prolećnom delu sezone.

"Znam koji igrači su prvih 11. Imamo još dve provere, možda se malo tu nešto i može promeniti, ali u generalnoj probi protiv banjalučkog Borca svakako će igrati tim koji će se onda suprostaviti Smederevu u prvenstvu", naveo je on.

Prosinečki je dodao i da ekipa mnoge akcije nije uvežbavala, jer želi to da učini iza "zatvorenih vrata" kako bi mogla da iznenadi protivnike u nastavku sezone.

"Neke stvari ćemo ipak raditi tajno. Pogledajte koliko je ovde novinara i kamera. Nismo radili ono što ćemo igrati, kada su akcije u pitanju", uz osmeh je konstatovao Prosinečki.

Prolećni deo domaćeg Super lige počinje 27. februara, a Crvena zvezda ima pet bodova manje od vodećeg Partizana.

2024 © - Vesti online