Petak 11.02.2011.
12:43
Vestionline

Krstajić: Spremni kao Nemci!

Prvotimci Partizana

"Tokom pauze smo bili u obavezi da se pridržavamo programa individualnog rada, a kako je svako od nas radio najbolji su pokazatelj testovi. Na njima se videlo da smo napredovali između deset do 20 procenata, kad se posmatraju rezultati tih merenja mislim da smo na nivou Bundes lige", primetio je Krstajić.


Prema mišljenju nekadašnjeg fudbalera Verdera i Šalkea očigledan napredak je posledica saradnje sa Aleksandrom Stanojevićem.

"Ovo su nam druge pripreme pod njegovim rukovodstvom, navikli smo jedni na druge, da sad maltene automatski odrađujemo zadatke. Toliko dobro funkcionišemo da nema potrebe ni da pričamo na terenu".


Crno–beli će narednih sedam dana trenirati u Dubaiju, a iskusnom štoperu ni promena klime ne smeta.

"Naprotiv, smatram da je odlična ideja što smo se preselili u Emirate. Prethodne tri sedmice smo kvalitetno odradili, sad nam prestoji finalizacija posla u kojoj je najbitnije da ne bude povreda, da se u Beograd vratimo zdravi i spremni dočekamo nastavak prvenstva. Svesni smo pritiska koje nosi igranje u Partizanu, ali pokazali smo da smo jaka ekipa. Momci ne lebde u oblacima, najvažnije je da zadržimo dobru atmosferu", rekao je Krstajić za "Žurnal". 

2024 © - Vesti online