Četvrtak 10.02.2011.
22:31
Vestionline, B92

U Peđinom dresu pogodio sa pola i dobio auto

Pogodio sa pola u Peđinom dresu

Česta zabava i "animiranje" publike u pauzama utakmica u NBA ligi, za neke može da postane nezaboravno iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

U večeri kada je Dalas u dramatičnoj završnici pobedio Kingse u Sakramentu, jedan navijač uspeo je da "ukrade šou" i to u dresu Peđe Stojakovića!

Bobi Jovanov iz Karmajkla u Kaliforniji, koji je slučajno izabran od preko 13 hiljada gledalaca u "Arko Areni" pogodio je "bombu" sa centra i zaradio "KIA" automobil.

Da sve bude još lepše, to je uradio u dresu Peđe Stojakovića na kome je bio i autogram košarkaša.

"Specijalno veče za mene. Došao sam jer je ovo možda i poslednji ulazak u Arko Arenu za Peđu kao profesionalnog košarkaša. Sve ovo što se dogodilo čini ovo veče posebnim" rekao je Bobi Jovanov, momak čije prezime govori kojeg je porekla.

Stojaković: Najdraže uspomene iz Arko arene

 

Uprkos skromnom učinku Stojakovića, Dalas je došao do tesne pobede 102:100.

 

"Za koji god tim da igram, uvek mi je drago kada se vratim u "Arko arenu", koja zauzima posebno mesto u mom srcu i budi sećanja. Imali smo veliku podršku navijača i čitavog grada. Hemija je bila neverovatna i to je nešto što se ceni do kraja života. To su mi najdraže uspomene, a posle 13 godina u NBA ligi mogu slobodno reći da sam imao sjajnu karijeru", rekao je Stojaković posle meča.

2024 © - Vesti online