Četvrtak 10.02.2011.
13:53
Vestionline

Muslin: Bio sam u pravu za Džajića

Muslin (57) je vodio Zvezdu od 1999. do 2001. i od 2003. do 2004. godine

"Nažalost, bio sam u pravu za Dragana Džajića! Nemam dokaze, ne bih da se petljam u ono što mi nije posao, ali iz sportskog ugla gledano imao sam dobru procenu. Otišao sam jer se nisam slagao sa politikom kluba. Zvezdu volim bez obzira ko je vodi", rekao je Muslin.

On se potom osvrnuo na tužbu Ivana Dudića, koji je odlučio da tereti Džajića da je prisvojio novac od njegovog transfera u Benfiku 1999. godine.

"Dogovarali su se mimo mene. Tada se nisam mnogo ni pitao ko će da ide. Pokušao sam da Dudić ostane, ali mi je rekao da ima dobru ponudu, a Benfika nije mali klub. Čitam šta se dešavalo. I druge slikaju kad hapse. To je tako kad se zgreši, ako se zgrešilo. Ne znam… Možda je i nepravedno, vreme će da pokaže. Mene nisu hapsili, slobodno šetam", rekao je Muslin i dodao da prati dešavanja u Crvenoj zvezdi putem medija.

On je ponovio da nije kontaktirao sa čelnicima beogradskog kluba u vezi preuzimanja Crvene zvezde.

"Robert Prosinečki je veliko ime. Plus Prosinečkog je igranje u Španiji. Zvezdaš je, nije loše rešenje. Pominje se neiskustvo, ali svi smo negde počeli. Treba da ima malo sreće i da se okruži odgovarajućim ljudima. Čudno mi je da za četiri godine rada u FS Hrvatske nije pohađao kurseve za trenerske diplome. Možda je hteo da bude direktor, nije kasno da položi šta treba", naveo je Muslin, koji nije odbacio mogućnost da ponovo jednog dana preuzme Zvezdu.

2024 © - Vesti online