Četvrtak 10.02.2011.
11:19
Vesti

Dragutinović preti sudom

Dvojica asova različito su reagovali na ovu odluku.

Ivica ide na sud

"Izgleda da su iskoristili i događaje iz Đenove da dodatno udare po našim leđima. Ne sećam se da je neko bio tako drastično sankcionisan, drugi prolaze samo sa novčanim kaznama", rekao je između ostalog Dragutinović, koji je još uvek aktuelan reprezentativac Srbije.


"Kazna je sramotna, angažovaću advokate i sve podići na viši nivo. Ovo je udar na ljudska prava", dodao je Dragutinović.


S druge strane, Savo Milošević, koji je završio igračku karijeru, nije želeo da komentariše kaznu.

"Ni pre ovoga nisam planirao da idem na utakmice reprezentacije, tako da me cela ta stvar ne zanima. Nemam ama baš nikakav komentar na kaznu UEFA, niti ću se više baviti srpskim fudbalom i nacionalnim savezom. Kako sada, tako i u budućnosti", rekao je rekorder po broju reprezentativnih utakmica Savo Milošević. 

Nikad više za "orlove"?


Ostaje nejasan status Ivice Dragutinovića, koji je još uvek aktuelan reprezentativac Srbije. Jer, ukoliko ova kazna bude potvrđena i posle eventualne žalbe FSS-a, to bi značilo da Dragutinović ne bi mogao da se odazove pozivu selektora Vladimira Petrovića za neki od narednih kvalifikacionih mečeva. Drugim rečima, njegova reprezentativna karijera je završena?

2024 © - Vesti online