Četvrtak 10.02.2011.
04:39
Alo

"Hrvati i muslimani Srbima vadili organe"

I Hrvati i muslimani Srbima vadili organe?
 

Ličina kaže da su Srbi monstruozno secirani i u Vukovaru i Osijeku 1991. godine, kod Bosanskog Broda godinu dana kasnije, te na Miljevačkom platou u Dalmaciji tokom juna 1992. godine, kao i u Medačkom džepu u septembru 1993. godine. Za ove zločine još niko nije odgovarao.

Ličina je nakon konkretnih podataka koje je izneo izvestilac Saveta Evrope Dik Marti o kasapljenju Srba na Kosovu i Metohiji ukazao i na stravične “hirurške zahvate” koje su vojnici Republike Hrvatske i Federacije BiH izvodili devedesetih godina.

"Organi su prodavani klinikama u mnogim zapadnim zemljama. Ubijana su, pored odraslih, i srpska i romska deca svih uzrasta. Kod Bosanskog Broda u četiri autobusa hrvatske i muslimanske vojske, bilo je smešteno 218 Srba i Roma, mahom dece. Svi su pobijeni kod Sijekovca, Bosanskog Dubočca i na nepoznatom mestu u Hrvatskoj. Izvađeni organi transportovani su s aerodroma u Slavonskom Brodu, belim helikopterima", kaže Ratko Ličina za “Alo!”.

On dodaje da su konkretni podaci o ovim nečovečnostima procurili u javnost kada je o njima progovorio jedan hrvatski oficir pod naletom griže savesti.
 

"Otkrio je da su hrvatski i muslimanski oficiri bili toliko nečovečni da su posle seciranja Srbe bacali u zajedničke grobnice. Državni organi tih zemalja su tvrdili su da su u masovnoj grobnici žrtve iz Drugog svetskog rata, a ne iz rata od 1990. do 1995. godine. Međutim, demantovali su ih lekari iz Londona, koji su napisali stručni izveštaj o leševima iz 1992. godine", objašnjava sagovornik lista.

2024 © - Vesti online