Sreda 09.02.2011.
15:51
Vestionline, Kurir

Adija: Učim srpski!

Lepo mu u Partizanu - Dominik Adija

"Prezadovoljan sam kako sam primljen u crno-belom taboru. I već sam polako počeo da učim srpske reči. Saigrači mi stalno ponavljaju neke stvari, ali ih brzo zaboravljam. Ne preostaje mi ništa drugo nego da uzmem rečnik u šake i da počnem da učim vaš jezik", kazao je Adija za Sportal.rs.

Reprezentativac Gane koji je juče na debiju novog selektora Gorana Stevanovića,  bio strelac i asistent u pobedi nad Togom 4:1, izjavio je da mu se sviđa u Partizanu i da su svi veoma korektni prema njemu.

"Došao sam u tim koji ima velike ambicije i to mi se sviđa. Oduševilo me je to što je trener Aleksandar Stanojević odlučio da Prinsa Tejga i mene dočeka po dolasku u Antaliju na pripreme. Momci iz tima su nam takođe poželeli dobrodošlicu i svi se trude da nam pomognu. Pitam ih sve što me zanima i niko nije odbio da mi nešto objasni i pokaže, rekao je Adija.

On je priznao i da jedva čeka duel s večitim rivalom Crvenom zvezdom.


"Čuo sam za rivalitet između dva kluba. Po onome što sam saznao, tenzija je velika i nadam se da ću biti deo tog susreta. Lepo je igrati važne utakmice, jer je to najbolji način da pokažete koliko vredite", zaključio je reprezentativac Gane.

2024 © - Vesti online