Četvrtak 10.02.2011.
08:00

Farmerke za svaku priliku

Za opušteniju varijantu

Izbledele farmerke

Atraktivan model ispranih, izbledelih farmerki koji krojem podseća na dimije – popularne pantalone za kojima su poludele devojke i žene širom sveta. Prikladne su za razne situacije od odlaska na kafu s prijateljicama do večernjeg izlaska u klub. Ove farmerke će zasigurno biti izbor onih devojaka koje cene udobnost i ležernost i neguju tzv. boho stil odevanja, a odlično će izgledati u kombinaciji sa šarenom majicom i patikama, ali i baletankama ili cipelama sa štiklom.

Elegantne farmerke za svaku priliku
 

Klasične tamne farmerke

Klasične, tamne farmerke ravnog kroja obavezne su u svakom ženskom ormaru jer će svojoj vlasnici biti spas u onim prilikama kad jednostavno ne znaju šta da obuku, a nisu raspoložene za eksperimentisanje. Kombinacija s belom košuljom ili crnom uskom rolkom i elegantnim cipelama prikladna je za posao, dok će s izazovnom majicom, nakitom i cipelama na štiklu ovakve farmerke biti odličan izbor za večernje izlaske u popularne klubove.

Zvoncare opet u trendu
 

Sedemdesete i zvoncare opet u modi


Modni trendovi za proleće koje pristiže kažu – široka nogavica se vraća na velika vrata! Kreativne, umetničke duše rado će u svoju garderobu ubaciti svetle farmerke sa širokim nogavicama i tako oživeti sedamdese te i disko groznicu.

2024 © - Vesti online