Utorak 08.02.2011.
19:07
Vestionline

Zvezda bez golova protiv Univerzitatee

Bez golova protiv Rumuna

Rumunska ekipa bolje je počela utakmicu, pa je Entoni već u drugom minutu imao šansu za gol, ali je Bajković sjajno intervenisao. Samo pet minuta kasnije dosuđen je penal za Univerzitateu, pošto je Mikić skrivio najstrožu kaznu prekršajem nad Delgadom. Međutim, Kirstea je samo pogodio prečku.

Zvezda je potom uspostavila inicijativu, a najbolju šansu u ovom delu meča propustio je Ognjen Koroman u 34. minutu, kada je sa ivice kaznenog prostora dobro šutirao, ali je golman Rumuna loptu izbio u korner.

Robert Prosinečki je u drugom delu šansu ukazao drugoj ekipi, koja nije uspela da slomi otpor Rumuna. Ipak, Miloš Trifunović našao se u sjajnoj prilici u 59. minutu kada je izašao ispred golmana, ali je loše šutirao.

Do kraja susreta Univerzitatea je imala nekoliko polušansi, a ostala je i sa igračem manje nakon isključenja Delgada zbog brutalnog starta na mladom Stojkoviću.

Zvezda je igrala u sastavu:
Bajković, Mikić, Adi, Ćosić, Tošić, Isah, Lazović, Evandro, Borha, Koroman, Kaluđerović. Igrali su još: Stojković, Ignjatijević, Jevtić, Perović, Trifunović, Vešović, Mijailović, Bogdanović.

2024 © - Vesti online