Ponedeljak 07.02.2011.
16:17
Svet

Niko neće Indirin novi album

Indira promoviše nove pesme, ali bezuspešno
 

 

Pevačica je izlazak jubilarnog, petnaestog CD-a najavila još jesenas, a pre dva meseca uveliko je počela da promoviše nove pesme, i to duete sa Dženanom Lončarevićem, Azisom i Romanom.

Zbog skidanja pesama sa interneta, prodaja diskova je drastično opala. Da joj se ovako nešto ne bi desilo, Indira nije htela ništa da prepušta slučaju.

Želela je prvo da CD objavi uz jedan dnevni list, ali kako je to propalo, orijantisala se na neki od mobilnih operatera kao što je to svojevremeno učinio Zdravko Čolić. Ali i ovo je propalo.

Kojoj će se muzičkoj kući Indira prikloniti ostaje da se vidi jer je duetske pesme radila sa pop pevačima, pa čini se da album i nije baš za folk produkciju.

"Pregovori sa izdavačkim kućama su još uvek u toku, tako da se ne zna da li će izdavač biti 'Grand' ili neko drugi. Promovisala sam duete jer sam htela da pesme zažive pred Novu godinu, ai zbog toga što odlazim na turneju po Americi. Kada se vratim, završavamo pregovore sa izdavačima, i izlazi ceo album sa osam potpuno novih pesama", rekla je pevačica.

U međuvremenu, Indira se vratila, a pesme joj idalje stoje u fioci.

2024 © - Vesti online