Ponedeljak 07.02.2011.
19:27
Rts

Pamela morala da se izuje na aerodromu

Zakon važi i za Pamelu

Sudeći po njenoj popularnosti, ali i činjenici da stalno putuje avionom, malo ko bi mogao da pretpostavi da će osoblje na aerodromu detaljno proveravati i bivšu "Plejbojevu" zečicu Pamelu Anderson.

Američka glumačka zvezda koja je svetsku slavu stekla zahvaljujući ulozi u seriji Čuvari plaže (Baywatch) morala je, između ostalog, i da izuje i čizme sa visokim potpeticama pri odlasku iz Los Anđelesa.

Četrdesettrogodišnja umetnica letela je u Dalas, uoči veoma važnog sportskog događaja Superbola, finala nacionalne lige u američkom fudbalu.

Uprkos velikoj popularnosti, zanosna plavuša rođena u Kanadi bila je podvrgnuta sigurnosnoj kontroli baš kao i svi ostali putnici.

Mere sigurnosti na američkim aerodromima pojačane su u poslednjih nekoliko meseci, kako bi se mogućnost potencijalnih terorističkih napada svela na minimum.

Pamela Anderson nije imala problem sa tim što mora da izuje cipele
 

Nove mere uključuju i skeniranje tela, što je izazvalo brojne kontroverze.

No, dok su neki putnici besneli zbog izlaganja čarapa pogledima nepoznatih osoba, Pamela je graciozno izula čizme i prošla kroz skener u crnim hulahopkama, prenosi Dejli mejl.

2024 © - Vesti online