Ponedeljak 07.02.2011.
10:50
Vestionline

Vilotić počeo sa treninzima

Milan Vilotić

Defanzivca crveno-belih u hotelu Kalista dočekali su rukovodeći ljudi kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Lukićem i sportskim direktorom Ivanom Adžićem. Sa osmesima na licima, izrazima oduševljenja, saigrači su dočekali Vilotu, koji je odmah zadužio opremu i otišao na prvi zvanični sastanak sa trenerom Robertom Prosinečkim.

“Sve ovo deluje tako nestvarno, sad bih mogao da odigram utakmicu”, poručio je vidno uzbuđeni Vilotić.

Stamenković: Bolji smo od svih koji su osnovani u Zagrebu

 

Prvi golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Saša Stamenković izjavio je da je njegov klub "veći od svih onih koji su osnovani u Zagrebu".

 

Trener "crveno-belih" Robert Prosinečko izjavio je za hrvatske medije da je Zvezda mnogo veći klub od najpoznatije hrvatske ekipe Dinama iz Zagreba. Nakon toga je u taboru "crveno-belih" na pripremama u Antaliji krenula "šala", koju je u medije, preko "Žurnala" sa javnošću podelio Stamenković.

 

"Trenerova izjava bila je povod za pošalicu u hotelu. Ona glasio da je Zvezda veća od svih klubova koji su osnovani u Zagrebu, ma gde oni igrali", napisao je Stamenković.

 

Ova šala svakako se odnosi na Zvezdinog najvećeg rivala, Partizan, što govori da rivalitet između "crveno" i "crno-belih" ne jenjava ni za vreme pauze u Superligi Srbije.

 
2024 © - Vesti online