Ponedeljak 07.02.2011.
11:04 >> 11:08h
Vestionline

Eva Longorija smuvala brata Penelope Kruz

Paparaci su Evu (35) i Eduarda Kruza (25) slikali kako uživaju u romantičnom popodnevu na luksuznoj jahti u Majamiju, a njih dvoje se nisu ni trudili da se sakriju.

Prema pisanju američkih medija "očajna domaćica" i mladi muzičar se tajno viđaju još od oktobra, nedugo posle pojavljivanja prvih problema u braku Eve i košarkaša Tonija Parkera.

Međutim, portparol slavne glumice je tada demantovao glasine rekavši da "Eva nema dečka i da joj je Eduardo samo prijatelj". Ipak, par je ponovo krajem decembra viđen zajedno u jednom restoranu u Los Anđelesu, pa ponovo u januaru u jednom klubu u Holivudu gde su uživali u španskom flamenko plesu...

Glasine da su njih dvoje u vezi su potvrdili i neimenovani izvori bliski oboma, koji kažu da su oboje zaljubljeni i više ne žele da se skrivaju jer je slavna glumica ponovo slobodna.

Eva i Toni su se razveli 28. januara zbog, navodno, njegove prevare sa zajedničkom prijateljicom. Ono što je sigurno je da će Eduardo sada postati nova svetska latino zvezda, a u spotu za jednu od njegovih pesama gostuju i Penelope i Monika Kruz.

2024 © - Vesti online