Ponedeljak 07.02.2011.
08:00
Vestionline, She.hr

Pronađeno rešenje za celulit!

Ove pantalone možete da nosite ispod stvari i neometano radite sve u toku dana
 

Vakoal, japanski proizvođač donjeg rublja, najavljuje debi svog revolucionarnog proizvoda, "Aj Pent" (iPant). Naime, reč je o rastegljivim pantalonama čijim se nošenjem vizuelno smanjuje pojava celulita na struku, bedrima i bokovima, a tajna delovanja leži u samom materijalu pantalona.

Aj Pent pantalone izrađene su od Novarel Slima, najlonskog mikrovlaknastog materijala kojeg čine sićušne, porozne kapsule od kofeina. Kofein je dobro poznat stimulans koji povećava protok krvi i ima svojstvo spaljivanja masnoće.

Osim kofeina, Novarel Slim sadrži retinol, ceramid, vitamin E i aloe veru kao aktivne sastojke. Novarel Slim reaguje na prirodno trenje koje se stvara između odeće i kože tokom nošenja tako da otpušta aktivne sastojke koji deluju na kožu i razaraju stanice celulita. Tehnologija je hipoalergenska, a izdržljiva je do 100 pranja.

Anticelulitne Aj Pent pantalone trebalo bi da pokažu svoje delovanje u 28 dana, a rezultati bi trebalo da budu trajni. Aj Pent će se na tržištu pojaviti 10. februara 2011.

2024 © - Vesti online