Subota 05.02.2011.
20:49
Vestionline

Zvezda pobedila slovački Spartak 2:1

Andrija Kaluđerović proslavlja pogodak

Golove za tim Roberta Prosinečkog postigli su Andrija Kaluđerović u petom i Brazilac Evandro u 24. minutu, dok je jedini gol za Slovake postigao Kone u 26. minutu.

Zvezda je posebno dobar utisak ostavila u prvih 45 minuta, kada je napravljena samo jedna greška, u 26. minutu. Do vođstva su "crveno-beli" došli posle odlične kombinacije Kadua i Borhe koju je završio Kaluđerović.

U prvih 20 minuta sve se dešavalo ispred gola Spartaka, a u 24. već je bilo 2:0. Kadu je prošao po desnoj strani, dodao do Kaluđerovića koji se nije snašao, ali je na odbijenu loptu natrčao Evandro koji je tako postigao prvanac u novom klubu.

Ipak, samo dva minuta kasnije posle greške Tošića koju nije uspeo da ispravi Adi,  Slovaci su smanjili. Do kraja meča viđeno je puno izmena i mnogo manje fudbala, pa je ostalo 2:1.

"Zadovoljan sam jer je većina igrača igrala svih 90. minuta. Normalno je da smo bili bolji u prvom poluvremenu, jer su fudbaleri bili 'lakši'. Ima još dosta rada pred nama, imamo i dovoljno vremena da sve 'skockamo' i budemo pravi", rekao je posle utakmice trener Robert Prosinečki.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju već u nedelju protiv Toronta. U konkurenciji za tim zbog reprezentativnih obaveza neće biti Pavle Ninkov i Marko Dmitrović.

2024 © - Vesti online