Subota 05.02.2011.
18:47

Berluskoni skinuo ribu Baloteliju!

Nije odolela Berluskonijevim ponudama: Sara Tomasi
 


 

Sara, koja je slavu stekla zahvaljujući svojim zanosnim oblinama i koja se ne stidi da ih pokazuje, trenutno se zabavlja sa Mariom Balotelijem, bivšim članom milanskog Intera, a sada asom Mančester sitija.

Pre nekoliko godina se zabavljala i sa Ronaldinjom, tada velikom zvezdom Milana, čiji je vlasnik upravo Berluskoni.


Sara je priznala da je bila na žurki koju je u vili „Palaco gracioli“ u Rimu organizovao Berluskoni, a da je poziv dobila od kontroverznog biznismena Đampaola Tarantinija, čoveka koji je već javno priznao da je u nekoliko navrata dovodio prostitutke na zabave italijanskog premijera.
 

"Berluskoni je bio izuzetno ljubazan, ponudio se da mi pomogne da pronađem posao na televiziji i pitao me da li želim da budem poslanik njegove stranke u Evropskom parlamentu“, rekla je Sara i nastavila:

"Rekao mi je da sam lepa i inteligentna i da bi trebalo da se bavim politikom jer je tu sigurna plata. Odgovorila sam mu da želim da budem glumica.“


Na drugoj žurki u premijerovoj vili kod Milana, Sara je upoznala i druge devojke:
 

"Tamo je bilo puno lepih devojaka i poslovnih ljudi. Veliki broj devojaka je ostao celu noć. Videla sam da one stalno ulaze i izlaze iz soba u pratnji biznismena“, rekla je Sara, odbijajući da kaže da li je imala seks sa premijerom.


Sara je na jednoj od zabava upoznala i Patriciju Adario (44), prostitutku, koja je prošle godine izjavila da je za seks sa Berluskonijem dobila 10.000 evra. Tužilaštvo u Milanu je pokrenulo istragu zbog sumnji da je premijer imao seksualne odnose sa maloletnim prostitutkama koje su dobijale između 3.000 i 5.000 evra za noć sa njim.

2024 © - Vesti online