Subota 05.02.2011.
06:17
Blic

Nastići na korak od preuzimanja dece

Vuk Nastić sa decom
 

To znači da će Agencija ili tražiti nagodbu sa Nastićima, kojima su deca oduzeta sredinom prošle godine, do početka suđenja 14. februara, ili će ići na suđenje, ali bez novih dokaza, pa će deca presudom biti vraćena roditeljima.


Agencija sudu nije dostavila nijedan dodatan dokaz koji bi išao u prilog tome da sudija u Stoktonu odluči da su Vuk i Verica Nastić krivi i da im trajno oduzme decu.


- Ne znamo za to, ali smo sad oduševljeni. Agencija već mesecima ne dostavlja novi dokaz koji bi nas optužio, prošao sam poligraf laži, državni tužioc je poslao dopis Ministarstvu pravde Amerike da je Agencija pogrešila. Ipak se bojimo da se nešto može desiti i da će nam decu uprkos svemu oduzeti. Može se desiti da dođe do nagodbe, može biti da će Agencija tražiti da istera svoje i na kraju priznati da je pogrešila. Mi se samo nadamo da će nam deca stići kući što pre - priča za “Blic” Vuk Nastić.


Ministar policije Ivica Dačić, koji je u službenoj poseti SAD, gde je bio na Molitvenom doručku, zauzeo se za Nastiće.


- Predstavnici američke administracije obećali su da će u narednih nekoliko nedelja biti stavljena tačka na taj slučaj - rekao je Dačić.

2024 © - Vesti online