Petak 04.02.2011.
14:38
Kurir

Revizoru ukrali službeni auto

Revozoru ukraden službeni auto

Službeni „audi A8“ (BG 273-011), lopovi su pre nekoliko večeri ukrali vozaču državnog revizora Radoslava Sretenovića, otkriva izvor Kurira iz Uprave za zajedničke poslove.

"Auto je bio parkiran ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj Sretenović živi sa svojim vozačem. Prvo su mislili da je pauk odneo auto, a onda su shvatili da ga je neko "digao“. Za „incident“ s automobilom niko nije saznao jer se sve brzo zataškalo, vozač je samo dao izjavu, a revizoru je ekspresno obezbeđen nov automobil. Dobio je novu „škodu superb“, staru oko pet meseci, koja se koristila za prevoz nekih delegacija. Ukraden "audi“ bio je star desetak godina, ali još je mogao da posluži", konstatuje naš sagovornik, i dodaje da je Sretenović, kada je postao revizor, povukao sa sobom vozača iz Niša.

Sretenović je potvrdio celu priču, i rekao za Kurir:


"Kola su ukrana! Istraga i provera su u toku. To se dešava, ne znam motive krađe tih kola, ali sve je moguće. Automobil je „kasko“ osiguran, tako da štete nema. On je ukraden ispred zgrade gde ja i stanujem, vozač je dao izjavu policiji, pokrenuta je istraga. Ima nekih indicija, ali ne mogu da govorim o tome. Važno da u autu nije bilo ništa od dokumentacije. Prvo sam mislio da nije neki atak, opomena, ali se ispostavilo da su lopovi. Nadam se da će ih MUP pronaći", kaže Sretenović.

Vožač prespava kod revizora

 

Sretenović ne negira informaciju da deli stan sa svojim vozačem. Međutim, iako smo pretpostavili da zajedno žive zbog ekonomičnosti, on kao razlog navodi veliku zauzetost na poslu:


"Vozač nekad ostane do kasno pa prespava, mada on ima rođaka ovde u Beogradu. Tog dana smo kasno došli, zajedno smo radili do pola deset u kancelariji, on me je čekao, pa me prevezao", ističe revizor.

2024 © - Vesti online