Četvrtak 03.02.2011.
14:49
Net.hr

"Neću pevati u Zagrebu"

Ceca : Nisam promenila stav, neću nastupati u Hrvatskoj

"Ne menjam svoj stav i neću nastupiti u Hrvatskoj, ali je i bez toga neosporno da imam sjajnu muzičku karijeru i veliki uspeh na balkanskoj muzičkoj sceni", izjavila je za beogradski Pres Svetlana Ražnatović Ceca i tako stala na kraj nagađanjima hoće li u junu održati koncert na zagrebačkom Maksimiru, za koji se spekulisalo da bi okupio 60 hiljada ljudi.

Dodala je kako je ponuda bilo i pre, samo je sada informacija prvi put procurila u javnost.


Pre samo nedelju dana Ceca je za srpske Večernje novosti izjavila: "Ukoliko se ispune svi moji zahtevi, rado ću zapevati na Maksimiru jer znam da u Hrvatskoj imam mnogobrojnu publiku koja jedva čeka moj koncert."

Njeni zahtevi odnosili su se pre svega na visoke tehničke uslove i sigurnost i nisu bili, tvrdio je taj beogradski list, finansijske prirode.

Kako saznaje Jutarnji list od menadžerskog tima srpske pevačice, od ponude su ipak odustali pošto što su shvatili koliko je negativnih reakcija izazvala najava njenog dolaska.

Cecinom timu nije jasno zašto ona nije dobrodošla u Hrvatskoj, ali su, dok to ne shvate, odlučili da odlože dolazak u Zagreb.

Čak je i Bora Čorba za INMagazin prokomentarisao kako se ne slaže s njenim nastupom u Zagrebu jer to smatra tezgarenjem.

"Meni je to nemoralno posle jedne velike nesreće koja nas je snašla, i jedne i druge. Sad udariti brigu na veselje i glumiti da se ništa nije dogodilo, to je meni nemoralno, ali svako radi po svojoj savesti', izjavio je Bora.

2024 © - Vesti online