Sreda 02.02.2011.
04:39
Večernje novosti, Vestionline

Skandal: Jelena Janković u reklami za banku sperme

Možda i ne bi bio toliki problem da nije reč o reklami za banku sperme, sa pozivom na nemačkom jeziku “Banka sperme. Donacije, molimo, predajte ovde“, a na kojoj Džej Džej ima napućena usta, što implicira nešto vrlo ružno i neprimereno.

Jelena Janković
 


Reč je o montaži njene fotografije sa jednog meča, gde je Jelena napravila specifičan izraz lica, što je izdavaču iz Nemačke, firmi “Modern tajms“ izgledalo kao “dobra fora“. Ipak, kada je skandal izbio u švajcarskim medijima, posebno u listu “Blik“, svi su brže bolje povukli ovu publikaciju iz prodaje, a potom počeli da se izvinjavaju i prave nevešti.

A evo i originalne fotografije

- Niko od nas nije znao da je na slici gospođica Janković. Izuzetno nam je žao zbog neprijatnosti koje smo joj stvorili i izvinjavamo se zbog greške - rekao je izvršni direktor “Modern tajmsa“ Andreas Mamerov.

Greška, ili dobar marketinški potez?: Andreas Mamerov, autor razglednice

 Slično je postupio i lanac kioska Valora, na kojima su se prodavale ove “šaljive razglednice“, čiji čelnici tvrde da svu odgovornost snosi nemački dobavljač. Razglednica je uklonjena i sa onlajn prodavnica, nepunih 24 časa po objavi teksta u “Bliku“.

"Uspeh vas čini seksi"

Inače, firma Andreasa Mamerova je napravila i razglednice sa likom nemačke kancelarke Angele Merkel, gde ona takođe ima razloag da se ljuti. Koliko - pa prosudite sami...

2024 © - Vesti online