Utorak 01.02.2011.
14:33
Blic

Prostitutki se zgadio Berluskoni

Silvio Berluskoni pod sve većim pritiskom javnosti zbog skandala

Italijansko državno tužilaštvo je objavilo telefonski razgovor  jedne "družbenice" u kojem opisuje orgije održane u Berluskonijevoj kući 6. januara.

“Ne možeš ni da zamisliš šta on radi s tim devojkama”, priča mlada žena koju je drugarica Aris ubedila da dođe na žurku u premijerovu palatu „Arkore“ u okolini Milana jer tamo “može za jedno veče da se zaradi 5.000 evra”.

“Aris je već više puta spavala s Berluskonijem, ali je čitavu stvar opisala kao prilično stresnu jer dugo traje, a Berluskonija zadovoljava više žena istovremeno”.

Tako je bilo i one večeri kada je neimenovana devojka prisustvovala zabavi.

“Bilo nas je oko 20 devojaka, u seksi vešu i tangama su prilazile Berluskoniju i ljubile ga, a on ih je hvatao za golu zadnjicu, za grudi i intimnu zonu”, priča devojka. Nakon toga Berluskoni izabere onu koja će prespavati kod njega.

“Bila sam psihički spremna za seks s njim, ali kada sam ga videla, smučilo mi se, sve mi je bilo tako odvratno. Tražila sam da me odvedu kući.”

Inače, italijanski premijer je već upleten mnogobrojne skandale, među kojima  je onaj sa Rubi Rubakuori izazvao najviše medijske pažnje.

2024 © - Vesti online