Ponedeljak 31.01.2011.
21:34
Vestionline

Roben ošamario Milera

Šamarao saigrača - Arjan Roben

Bajern je gostima pobedio Verder 3:1, a Arjan Roben je po završetku meča zgrabio Milera za vrat, a onda ga rukom odgurnuo i udario po licu. Veći sukob sprečili su ostali igrači Bajerna.

Nemački mediji tvrde da je Miler u finišu utakmice gestikulacijom pokazao da je ljut na Robena, koji nije dozvolio nemačkom reprezentativcu da izvede slobodan udarac.

"Miler je pokazao nepoštovanje. Bolje bi bilo da je sa mnom pričao o tome, a ne da mi okolo maše rukama", izjavio je Roben, dok Miler nije želeo da komentariše ovaj incident.

Kapiten Filip Lam radi "mira u kući" najavio je razgovor sa vinovnicima incidenta, ali bi trebalo da povede računa kako će razgovarati sa Robenom jer je i on dobijao ćuške od holandskog fudbalera. Njihov obračun desio se na treningu krajem prošle sezone, a to su zabeležile i kamere.

Trener Bajerna Luj van Gal priznao je da nije video sukob dvojice igrača.

"Mislim da je dobro da igrači međusobno komuniciraju i pozivaju jedni druge na odgovornost. Naravno, to mora da bude učinjeno uz uzajamno poštovanje. U Holandiji je normalno da se igrači svađaju i kažu jedan drugom šta imaju. U Nemačkoj je drugačija kultura", naveo je Van Gal.

2024 © - Vesti online