Ponedeljak 31.01.2011.
19:33
Vestionline

Tores helikopterom odleteo u Čelsi

Ambramovič poslao helikopter po "El Ninja"

Britanski mediji prenose da je Čelsi spreman da plati 50 miliona funti za centarfora, ali je Liverpul do sada odbijao sve ponude i negirao postojanje pregovora.

Ponedeljak je poslednji dan zimskog prelaznog roka, a pretpostavlja se da je Čelsi odlučio da izađe u susret Liverpulu i da na 50 miliona funti, doda i Nikolasa Anelku, kojeg su čelnici "crvenih" zahtevali da bi se transfer El Njinja priveo kraju.

Tores ima ugovor do 2013. godine, a jedan je od najtraženijih igrača u svetu fudbala, uprkos slabom nastupu za Španiju na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu.

On je postigao pobednički gol za Španiju u finalu Evropskog prvenstva 2008. godine protiv Nemačke. Odigrao je 142 utakmice za Liverpul i postigao je 81 gol.


Njukasl pristao, Kerol u Livepulu

 

Najbolji fudbaler Njukasla ove sezone 22-godišnji engleski reprezentativac Endi Kerol postao je član Liverpula poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, prenose ostrvski mediji.

 

Njukasl je dugo razmišljao da li da proda jednog od najtalentovanijih domaćih igrača na Ostrvu, ali je na kraju uprava "svraka" prihvatila poslednju ponudu tima sa "Enfilda" vrednu 35 miliona funti. Novopečeni reprezentativac je do sada i ligi postigao 11 golova za Njukasl i treći je strelac lige iza Dmitra Berbatova (18) i Karlosa Teveza (14).

 

Ova vest bi mogla da bude samo nagoveštaj uzbudljive završnice januarskog prelaznog roka, u kojem se ceo dan najavljuje šokantni prelazak Fernanda Toresa iz Liverpula u Čelsi.

 

Kerol je drugi napadač koji je Liverpul doveo u prethodnih 48 sati. Pre njega na "Enfild" je stigao i najbolji strelac Ajaksa, Urugvajac Luis Suarez, koji je plaćen 22,8 miliona funti, što još više "podgreva" situaciju u vezi sa odlaskom Toresa.

2024 © - Vesti online