Ponedeljak 31.01.2011.
12:01 >> 15:50h
Vestionline

Vukić u Partizanu, čeka se Adija iz Milana

Adija je bio najbolji strelac Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na kojem je Gana trijumfofala, a naš stručnjak i tadašnji selektor “crnoh zvezda” Milovan Rajevac mu je ukazao šansu i na Mondijalu u Južnoj Africi.

“Adija je eksplozivan igrač, nezgodan za čuvanje. U četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Urugvaja on je šutirao kada je Suarez rukom odbranio gol, a pre toga bio je i najbolji igrač Mondijala za mlade”, rekao je bivši selektor Gane, Milovan Rajevac.

Adija je u Milan stigao prošlog leta iz norveškog Frederikštata, ali je zbog jake konkurencije u taboru "roso-nera" prosleđen Ređini na pozajmicu. Partizan je veoma zainteresovan da ga angažuje i kako Sportski žurnal prenosi taj transfer je pred realizacijom.

Što se tiče Prinsa Tagoea, dogovor o pozajmici sa Hofenhajmom je postignut i on bi narednih dana trebalo da se priključi crno-belima u Antaliji.  

Stigao Zvonimir Vukić

 

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije i Crne Gore Zvonimir Vukić potpisao je jednogodišnji ugovor s Partizanom.

 

Finansijski detalji nisu saopšteni, a Vukić se već priključio pripremama "crno-belih" u Turskoj. On bi u Partizanu trebalo da zameni Almamija Moreiru, koji je pre dva dana napustio beogradski klub.

 

“Sa Vukićem ne bismo imali problem privikavanja na sredinu, ekipu… On bi jednostavno zauzeo mesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Moreire. Poznaje igrače, ekipu, klub… Mi znamo njega”, rekao je Aleksandar Stanojević.

 

Vukić je rođen 19. jula 1979. godine, a u karijeri je igrao za Proleter, madridski Atletiko, Partizan, Šahtjor, Portsmut i Moskvu. On je za reprezentaciju SCG odigrao 26 utakmica i postigao šest golova.

2024 © - Vesti online