Nedelja 30.01.2011.
22:28
Vestionline, B92

Princ Tagoe na pozajmici u Partizanu

Tagoe prelazi u redove crno-belih?!

Angažman Tagoea dogovoren je u nedelju a očekuje se da fudbaler za dva dana stigne u Antaliju, gde se ekipa priprema za prolećni deo sezone.

Detalji dogovora, 'cena pozajmice', plata igrača kao i eventualni produžetak saradnje u junu nisu još uvek poznati.

Tagoe, koji će se naći na spisku novog selektora Gane Gorana Stevanovića, odigrao je za nacionalni tim afričke zemlje 22 utakmice i postigao četiri gola. Član Hofenhajma je od leta 2009. godine a u Bundesligi je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.

Rođen je 9. novembra 1986. godine, a pored najpoznatijeg kluba Gane, Harts of Oak, nastupao je za saudijske ekipe Al Etifak i Itihad, kao i za Al Šab u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Partizan odigrao sa Dinamom bez golova

 

Fudbaleri Partizana u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku remizirali su sa Dinamom iz Bukurešta (0:0).

 

Partizan je meč počeo u gotovo najjačem sastavu, ako izuzmemo najboljeg strelca Klea, koji je igrao u drugom poluvremenu. Trener srpskog šampiona Aleksandar Stanojević šansu je pružio i dvojici Argentinaca Kusku i Rosiju, koji su u nastavku pokazali da bi lako mogli da se izbore za ugovor.

 

Iako je meč završen bez golova, obe ekipe su imale nekoliko odličnih prilika, koje su ostale neiskorišćene. Rumuni su propustili dve odlične šanse. Aleks je u čistoj situaciji dodao loptu Radiši Iliću, dok je jedan njihov šut zaustavila prečka. Na drugoj strani Iliev i Šćepović nisu iskoristili nekoliko centaršuteva. U taboru crno-belih istakao se Kizito, koji je zaustavio svaki napad Dinama po njegovoj strani, dok je Kuško u 59. minutu napravio šansu za Klea.

2024 © - Vesti online