Nedelja 30.01.2011.
03:51
Blic

Majklu Daglasu bivša žena traži milione

Daglasu bivša žena želi da uzme što više miliona...
 


Samo što je prošla dodela Zlatnih globusa, na kojoj se Daglas zablistao i uspešno oporavio od raka grla, zadesili su ga novi problemi, jer njegova bivša žena traži da joj isplati polovinu prihoda, koji je zaradio na svom poslednjem filmu "Wall Street: Money Never Sleeps".
 

Dajandra ga je tužila još prošle godine jer, kako tvrdi, u njihovom bračnom ugovoru u slučaju razvoda piše da će Majkl sa njom podeliti i prihod od svakog svog filma.

U ugovoru navodno postoji i klauzula koja kaže da se deli novac i od filmskih nastavaka, pa bi u tom slučaju novi "Wall Street" pripadao toj kategoriji, iako je prošle godine sudija odbio Dajandrinu tužbu.

Majkl nije hteo da razgovara sa svojom nekadašnjom ženom jer je bio u lošem zdravstvenom stanju, a ona mu je poželela brz oporavak i rekla da će odložiti suđenje do njegovog izlečenja.
 

"Činjenice ovog slučaja su takve da se nadamo da više nikada nećemo videti Dajandru Daglas", izjavio je advokat Majkla Daglasa i dodao kako se glumac trenutno posvetio svojoj porodici i svom zdravlju kao i da ne želi da se zamara nepotrebnim problemima.

2024 © - Vesti online