Subota 29.01.2011.
11:25
Vestionline

Robi na korak do licence

Robert Prosinečki je sve bliži Pro licenci

Dan po povratku sa priprema u Crnoj Gori, naime, novi šef stručnog štaba je načinio značajan korak ka dobijanju licence za rad u Crvenoj zvezdi, a informaciju o svemu smo proverili na fakultetu, prenosi "Žurnal".


"Jeste, Prosinečki je položio, ali za više detalja se obratite studentskoj službi", zamolila je ljubazno Ivana Degirmendžić, sekretarica načelnika odeljenja, uputivši na njenu adresu.


Potvrda je stigla od referenata studentske službe.
"Robert je položio završni ispit sa ocenom izvanredan po bolonjskoj konvenciji. Dakle, sa odličnom ocenom", saopšteno je iz službe.


Polaganje završnog ispita, međutim, omogućava Prosinečkom da radi u hrvatskim klubovima kao trener, ali ne i u inostranstvu. Za tim zvanjem strateg Zvezde, ipak, ne može da dobije Pro licencu, neophodnu za šefa stručnog štaba za utakmice srpske Super lige, pa ostaje da se vidi na koji će način biti rešen taj problem do starta prolećnjeg dela sezone.


Na Marakani, za svaki slučaj, imaju rezervnu varijantu, po kojoj bi Žarko Đurović, s obzirom da ima odgovarajuće zvanje, mogao da na papiru preuzme funkciju šefa, a da Prosinečki bude njegov asistent. 

2024 © - Vesti online