Subota 29.01.2011.
12:52
Blic, Alo

Nataša jedva čeka da se razvede

Nataša Bekvalac na Zlatiboru, daleko od svega

U ponedeljak ujutru zajedno sa porodicom, Nataša Bekvalac otputovala na Zlatibor kako se ne bi srela i suočila sa Dačom kome je putem advokata dan ranije podnela zahtev za razvod braka. Iako zatečen Dača je prihvatio novonastalu situaciju i trebalo je već sutradan da preda potrebnu dokumentaciju i potpiše sporazumni dogovor.

Međutim, Dača to nije učinio, pošto čeka da Nataša popusti i prihvati predlog da se susretnu i porazgovaraju.

Natašin advokat Dragan Gojković ispričao je za "Blic":

"Dača nije dostavio dokumenta. Tražio je da se još jednom pre toga vidi sa Natašom i ja ću pokušati da im ugovorim sastanak."

Sa druge strane, Natašini prijatelji koji su upućeni u ovu situaciju tvrde da Nataša nikako neće pristati da se vidi sa Dačom.

"Zbog njega je pobegla na Zlatibor, zbog njega će i ostati na Zlatiboru koliko god da je potrebno. Razvod se nije desio zbog Dačine prevare sa tamo nekom Milicom, već Nataša odavno želi da se razvede. I pre mi je pričala kako on nije isti čovek posle nesreće. Pa šta mislite zašto u zajedničkoj kući imaju maltene dva odvojena stana? I ona je svesna da to i nije baš normalno za jedan srećan par", ispričala je Natašina prijateljica.

I Dača ima rame za plakanje

 

Aleksandar Šapić, vaterpolista i prijatelj Danila Ikodinovića je u utorak bio gost u kafani „Tako je suđeno“. Kako "Alo" saznaje, Danilo je pričao da mu je Nataša sve smestila i da je Milica drugarica Jelene Mrkić. Raspitivao se i o tome kako će taj proces da teče gledajući sa pravne strane, a Šapić mu je prijateljski posavetovao da se smiri i da je bolje da se što pre reši bede.

2024 © - Vesti online