Petak 28.01.2011.
20:34
Vestionline

Marej: Nema tajni između mene i Novaka!

Ne plaši se Novaka - Endi Marej

Marej je u polufinalu pobedio Španca Davida Ferera sa 3:1 i tako izborio svoje drugo finale (treće GS) u Melburnu za redom, gde je prošle sezone poražen od Švajcarca Rodžera Federera, kojeg je u polufinalu izbacio Novak Đoković.

"Prethodna dva finala sam izgubio od Federera...iskreno prvog se toliko i ne sećam jer sam bio jako uzbuđen. U drugom sam već bio smireniji i igrao sam dobro. Sada sam puno iskusniji kada su u pitanju ti mečevi. Igram protiv dobrog prijatelja Novaka, sa kojim maltene od malih nogu treniram. Čak smo i ovde sada nekoliko puta zajedno trenirali", rekao je Endi Marej.

Britanac ima negativan skor sa Novakom, šampionom Melbuna iz 2008. godine, ali bi možda njegova mala prednost mogla da bude to što je slavio u prethodna tri duela sa Srbinom.

"Novak i ja smo slični po iskustvu u profi tenisu. Pored toga, između nas nema tajni, znamo se dobro i znamo ko kako igra. Siguran sam da će finale biti kvalitetno i da će to biti zanimljiv duel u kojem ćemo svi uživati. Na tvrdoj podlozi se obojica odlično snalazimo, i ponavljam između nas nema tajni, jer previše se dobro znamo, a sve što mogu da predvidim je dobra zabava", rekao je Marej.

2024 © - Vesti online