Petak 28.01.2011.
10:48
Vestionline

Jovanović odbio prelazak u Volfsburg

Lane veran Liverpulu

Nova uprava Liverpula imala je nameru da proda Jovanovića, koji je letos iz Standarda kao veliko pojačanje tadašnjeg trenera Roja Hodžsona stigao na "Enfild" kao najbolji strelac belgijskog šampionata.

Međutim, sa dolaskom novih vlasnika, Hodžson je ubrzo dobio otkaz, a na njegovo mesto stigao je Keni Dagliš. Posle toga Jovanović je praktično zaboravljen u ekipi slavnog engleskog kluba kada su počele glasine da uprava želi da ga proda i tako barem malo olakša klupsku kasu (Jovanović prima 60.000 nedeljno).

Jovanović je prvo odbio prelazak u Trabzon, a sada i Volfsburg, čiji je trener Stiv Meklaren planirao Srbina kao zamenu za Edina Džeka.

Volfsburg je ponudio sedam miliona evra za Jovanovića, ali je Srbin upravi kluba saopštio da ne želi da ide i da nije izgubio nadu da će u nastavku šampionata na kraju ipak pokazati zbog čega je doveden u ovaj klub.

Liverpul odbio ponudu Čelsija za Toresa

 

Uprava londonskog Čelsija ponudila je 45 miliona evra za Španca Fernanda Toresa što je uprava Liverpula glatko odbila. Londonski klub je još u oktobru prošle godine rekao da sprema ugovor za Toresa, koji će izneti pred Liverpul u januarskom prelaznom roku. Međutim, kao što se i očekivalo, Liverpul ne pomišlja na prodaju sjajnog napadača.

 

"Čelsi je izneo ponudu za Toresa koju je klub odbio uz konstataciju da trenutno nije na prodaju", saopštio je Liverpul.

 

Fernandu Toresu ugovor sa Liverpulom ističe u junu 2013. godine. Bivši kapiten Atletika iz Madrida je zbog povrede početak sezone odigrao u najlošijoj formi od kada je stigao na "Enfild", Kako ulazi u pravu formu tako se podiže i nivo igre slavnog kluba iz Liverpula, koji je trenutno sedmi na tabeli Premijer lige sa 32 boda, 16 manje od lidera Mančester junajteda.

2024 © - Vesti online